Topgazon graszoden: de juiste dikte en op organische wijze gekweekt.

Naast dat onze graszoden de perfecte dikte hebben om je van een mooi gazon, speel- of sierveld te voorzien, hebben de graszoden ook alle tijd gehad om uit te groeien tot een stevige en volle grasmat doordat ze op organische wijze gekweekt zijn. Bij het kweken van onze graszoden wordt rekening gehouden met het milieu en daarom worden alleen ecologisch verantwoorde (organische) middelen gebruikt. Wij leveren hiermee al 10 jaar met passie een bijdrage aan de uitstekende wereldwijde reputatie van Drentse graszoden.

Dikte graszoden

Topgazon heeft graszoden te koop die de perfecte dikte hebben

Zowel de Speelgazon als de Premium en de Natuur graszoden worden machinaal van onze kweekvelden in het Drentse Nooitgedacht gesneden. Hierdoor hebben de graszoden allemaal ongeveer de zelfde dikte. Door de dikte van de gesneden graszoden juist af te stemmen, heeft het gras genoeg ruimte in de grond om gezonde wortels aan te maken. Daarnaast wordt er ook voor gezorgd dat ze niet te dik worden afgesneden, zodat ze gemakkelijk op te rollen zijn en er hierdoor maar liefst 50 m2 op 1 pallet past.

Voor elk gazon geschikt

Onze graszoden zijn voor elk gazon geschikt. Of je nu een speel- of siergazon wilt aanleggen met onze graszoden, voor elke toepassing hebben onze  graszoden de juiste dikte.

Door het aanschaffen van graszoden kan je bovendien binnen korte tijd genieten van uw aangelegde gazon! Je kunt er voor kiezen de bestelde graszoden bij ons af te komen halen, of je kunt gebruik maken van onze bezorgservice.

Liever blokzoden?

In sommige gevallen zijn dikke blokzoden wenselijk (met een dikte van 5 centimeter). Deze zijn bij ons op aanvraag te bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.