Gazon bemesten: aanleg van gazon is een geschikt moment

Topgazon heeft in nauwe samenwerking hebben wij een eigen lijn van bemesting ontwikkeld. Bij het tot stand komen van deze bemesting hebben diverse deskundigen en bedrijven uit de praktijk samengewerkt om hun kennis en kunde in te brengen. Nog steeds vinden er testen plaats om de bemesting nog beter te maken en van deze inspanningen profiteert uw gazon optimaal. De van nature traag vrijkomende voedingsstoffen uit natuurlijke mest zijn door een uitgekiend productieproces beter en sneller beschikbaar gemaakt. Onze 100 procent natuurlijke bemesting is hierdoor uitstekend geschikt om uw gazon, sier- of moestuin te bemesten. U kunt onze meststoffen afnemen in emmers van 4 kg.

Gazon bemestingsproducten

Bemesten van het gazon

Voor elke gazon- en bodemgesteldheid hebben wij zo een geschikte bemesting in de aanbieding. Er zijn namelijk vier soorten meststoffen beschikbaar die ieder uit een andere samenstelling van natuurlijke voedingsstoffen bestaan. Wilt u weten met welke meststof u in uw situatie het best kunt bemesten? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis bodemservice en ons een bodemmonster toesturen voor een analyse.

Met gazon bemesting kunt u gemakkelijk uw gazon bemesten
U kunt de gazon bemesting afnemen in praktische emmers van 4 kilo. Doordat de bemesting in emmers wordt geleverd, kunt u uw gazon gemakkelijk bemesten. Het afsluitbare deksel zorgt er daarnaast voor dat uw bemesting lange tijd goed blijft. Door te bemesten met onze bemesting zorgt u er voor dat over langere tijd het bodemleven en de bodemactiviteit in uw sier- of speelgazon zal verbeteren.

Bemesten; organische meststoffen voor een gesloten kringloop
De bemesting die Topgazon verkoopt is organisch. Dit doen wij omdat wij een ecologische manier van gazon onderhouden van de grasmat voorstaan. Dit houdt in dat wij een gesloten kringloop van voedingsstoffen willen. Daarom moet de aanmaak en afbraak van voedingsstoffen in balans zijn. Bij het gebruik en door het maaien van het grasveld gaan er echter voedingsstoffen verloren, die weer moeten worden aangevuld. Hierdoor is het nodig om tijdelijk te bemesten om een mooie onkruidvrije en diep groene grasmat te houden.

Bemesten: bekijk het aanbod van Topgazon in onze webshop
Wij bieden ons aanbod van bemesting in onze gazon webshop aan. Wilt u uw gazon een goede ondergrond geven en bijdragen aan een verantwoorde omgang met het milieu? Dan zijn onze gazon bemestingsproducten een goede keuze. Wij bieden onze bemesting in granulaatvorm aan, zodat deze gemakkelijk te verdelen is tijdens het bemesten van uw sier- of speelgazon. Wilt u zelf nieuwe graszoden kopen? Dan bent u bij Topgazon aan het juiste online adres.