Graszoden zonder netting kweken van het beste groene gras; Graskwekers kunnen op verschillende wijzen hun gras kweken
. Hierbij maken zij bewust enkele keuzes die de kwaliteit bepalen van de geleverde graszoden. Een belangrijke keuze hierbij is het met of zonder netting kweken van gras. Veel graskwekers kweken helaas nog het gras met behulp van netten. Hierdoor kunnen zij meerdere malen per jaar het gras oogsten en zodoende veelal ook scherp geprijsd op de markt brengen. Topgazon kiest er bewust voor om gras zonder netting te kweken.

Graszoden zonder netting

Wij willen alleen de beste kwaliteit gras leveren en vinden dat gras dat met netten is gekweekt niet aan onze hoge kwaliteitsstandaard voldoet. Alleen ons ambachtelijk gekweekte gras dat zonder netting is gekweekt en niet met chemische bestrijdingsmiddelen is behandeld, vinden wij goed genoeg om aan te bieden. Zo bent u bij ons verzekerd van natuurlijk stevige graszoden die zowel geschikt zijn voor sier- als speelgazons. In onze webshop treft u deze graszoden aan evenals alle andere artikelen die nodig zijn bij de aanleg en het onderhouden van een schitterend gazon. Naast het kweken van gras zonder netting, zijn wij ook voorstander van organische onderhoudsproducten. Dit past bij onze filosofie om de natuur zoveel mogelijk zijn werk te laten doen.

Graszoden zonder netten

graszoden zonder nettingGraszoden gekweekt zonder netting: dat is de kwaliteit van Topgazon! Zowel onze Speelgazon als Premium en Natuur kwaliteit graszoden zijn gekweekt zonder netting. Bovendien kunnen wij deze uiterst scherp geprijsd aan u leveren. U neemt bij ons voordelig Speelgazon graszoden, Premium graszoden en Natuur graszoden kwaliteit gras af. Wij zullen in de toekomst ook zonder netting blijven kweken, omdat wij alleen met de hoogste kwaliteit genoegen nemen! Op deze manier voorkomen wij namelijk dat u als consument duurkoop pleegt door graszoden te kopen die niet stevig genoeg zijn. Wij willen dat u lange tijd van onze graszoden kunt genieten. Alleen de graszoden die één keer per jaar worden geoogst en zonder netting zijn gekweekt, kunnen volgens ons aan deze belangrijke voorwaarde voldoen. Heeft u vragen over onze producten of dienstverlening? Neem contact met onze klantenservice op. Wij van Topgazon staan u graag te woord! Wilt u direct graszoden bestellen? Of lees meer over graszoden kopen.