Online graszoden; U kunt op vele verschillende plaatsen online graszoden kopen. Dit maakt het lastig een goed overzicht te krijgen van de verschillende prijzen en de geleverde kwaliteit
. Bovendien is het lastig om te achterhalen wat de bijbehorende service is wanneer u online graszoden koopt. Topgazon probeert hierin verandering te brengen door transparant te zijn over de kosten, de kwaliteit en de geleverde (gratis) service. Zo weet u bij ons altijd precies waar u aan toe bent! In onze online shop staan de diverse producten beschreven die wij aanbieden tegen scherpe prijzen. Neem eens een kijkje!

Online graszoden

Online Speelgazon, Premium en Natuur graszoden bestellen. De graszoden die wij online verkopen zijn te onderscheiden in de Speelgazon en de Premium klasse. Beide graszoden worden met de uiterste zorg gekweekt en onderhouden en zijn geschikt voor het aanleggen van een speel- of siergazon. Wij onderhouden de graszoden die wij online te koop aanbieden op organische wijze. Zo kweken wij nog op ambachtelijke wijze de hoogste kwaliteit graszoden. Het verschil tussen beide graszoden zit hem in de tijd waarin deze bij ons de tijd hebben gehad om te rijpen. De Premium klasse graszoden bezit doordat deze (meer dan een jaar) gerijpt heeft meer grasplantjes per vierkante meter en is steviger en voller. De Speelgazon klasse graszoden, de Premium klasse graszoden en de Natuur graszoden vindt u voordelig bij Topgazon.

Online graszoden kopen

Kosteloze bodemservice bij online aanschaffen van graszoden. Wij verzorgen voor klanten die online graszoden bij ons (willen) bestellen een gratis bodemservice. Door ons een grondmonster te sturen, kunnen wij op basis van onze onderhoudsproducten een analyserapport opstellen. Zo kunt u altijd uw grond in optimale conditie brengen voor onze graszoden. Kijk online op onze contactpagina om onze adresgegevens te vinden. Daarnaast hebben wij ook een online handleiding graszoden leggen beschikbaar. Ideaal voor als u uw gazon zelf wilt aanleggen!

Online graszoden bestellen

online graszoden kopenOnline alle onderhoudsproducten voor graszoden beschikbaar. Om uw graszoden in goede conditie te houden, levert Topgazon online ook organische plantenvoeding. Zo kunt u het hele jaar door uw graszoden prachtig groen en gezond houden! Neem een kijkje in onze online winkel en laat deze producten eenvoudig mee bezorgen met uw bestelling graszoden. Wilt u direct graszoden kopen?

Open chat