Uitverkoop graszoden; U bent op zoek naar graszoden en alles voor het onderhouden van uw gazon? Topgazon biedt het aan tegen uitverkoopprijzen
. Door de voordelige prijzen verkopen wij onze producten aan vele verschillende afnemers in binnen- en buitenland. De graszoden die wij verkopen zijn ambachtelijk gekweekt. Dat wil zeggen: zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen. Zo kunt u bij ons altijd de mooiste natuurlijk stevige graszoden afnemen. Door ons lage prijzen, lijkt het alsof ze altijd in de uitverkoop zijn! Hierdoor kunt u bij ons voordelig kwaliteit graszoden afnemen, die zowel geschikt zijn voor sier- als speelgazons. Deze leveren wij in rollen van 2,5 meter lengte bij 0,4 meter breedte aan, zodat u deze (eventueel met behulp van onze handleiding graszoden leggen) eenvoudig zelf kunt aanleggen. Bent u benieuwd geworden naar ons volledige productaanbod tegen prijzen zoals die elders alleen in de uitverkoop zijn? Neem snel een kijkje in onze online winkel!  Met onze online berekeningstool krijgt u snel inzicht in de totale kosten van uw bestelling.

Uitverkoop graszoden

Naast uitverkoopprijzen ook complete service bij onze graszoden. Hoewel wij graszoden tegen uitverkoopprijzen aanbieden, vinden wij het erg belangrijk een uitgebreide gratis service te leveren. Zo kunt u optimaal genieten van onze producten! Met onze kwaliteitsproducten tegen uitverkoopprijzen en service leveren wij al tien jaar een bijdrage aan de uitstekende reputatie van Drents gras wereldwijd. Onze gratis bodemservice is het meest geliefd onder onze graszodenklanten. Stuur ons een grondmonster van uw tuingrond toe en wij analyseren het voor u op geschiktheid voor onze graszoden. Wij sturen u hierover een analyserapport toe, zodat u precies weet hoe uw tuingrond er voor staat. Vervolgens kunt u eenvoudig de onderhoudsproducten bij ons bestellen tegen prijzen zoals die elders alleen in de uitverkoop zijn.

Graszoden uitverkoop

uitverkoop graszodenKijk op onze contactpagina voor het adres waar u uw grondmonster naartoe kunt sturen. Wilt u goed op de hoogte blijven van het nieuws over onze graszoden uitverkoop, of onderhoudsproducten? Volg ons op Twitter, Facebook of blijf het nieuws op onze Topgazon website en graszoden webshop volgen! Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste acties, uitverkoop en nieuwtjes! Of lees meer over online graszoden kopen.

Open chat