graskwekerVeel graskwekers en tuincentra verkopen graszoden. Er zijn vele graskwekers en tuincentra die graszoden verkopen. Er zit echter een verschil in de kwaliteit en vooral ook de toepassing in de graszoden die zij verkopen. Ten eerste is het aan te raden om vanwege de hogere kwaliteit graszoden direct van graskwekers af te nemen. U weet in dit geval zeker dat zij vers van het land gesneden graszoden verkopen tegen een gunstige prijs. Wanneer u graszoden afneemt, moet u altijd goed weten wat voor toepassing u het gras wilt geven. Moet er bijvoorbeeld op gesport worden? Dan is sportgras aan te raden bij een daarvoor gespecialiseerde kweker. Wilt u juist een speel- of siergazon? Dan kunt u bijvoorbeeld speel- /siergraszoden van Topgazon afnemen. Wij verkopen graszoden die uitstekend geschikt zijn voor beide toepassingen. U kunt namelijk zelf bepalen welke uitstraling en toepassing u de graszoden die wij verkopen geeft. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Graskwekers en gratis bodemservice

Gratis bodemservice bij de graszoden die wij verkopen. Wilt u zeker zijn van een goede ondergrond van uw graszoden? Wij leveren bij de graszoden die wij verkopen een gratis en vrijblijvende bodemservice. Dit houdt in dat wij op basis door een door u toegestuurd grondmonster analyseren of uw bodem voedingsstoffen of gazonkalk nodig heeft. Zo zorgen wij er voor dat u verzekerd bent dat de graszoden die wij verkopen altijd lang in topconditie blijven. Daarnaast hebben wij een handige “handleiding graszoden leggen’’ beschikbaar op onze website. Een uitkomst voor iedereen die groene vingers heeft en tijd wil vrijmaken om zelf de graszoden te leggen. Wij verkopen naast graszoden (in een Premium en Premium+ kwaliteit) ook alles voor het onderhoud van uw grasperk. Of u nu organische gazonkalk of organische plantenvoeding zoekt. Wij verkopen het in onze online shop.

Graskwekers verkopen de beste graszoden

De graszoden die wij verkopen worden snel en voordelig geleverd. Wij werken bij het bezorgen van de graszoden die wij verkopen samen met een prima transporteur. Zo worden de graszoden en overige producten die wij verkopen tijdig en in een juiste staat afgeleverd. Doordat op een pallet 60 m2 graszoden passen, kunnen grote oppervlakten bedekt worden met één vrachtlading. Met onze berekeningstool op https://www.topgazon.nl kunt u snel berekenen wat de graszoden en bezorgkosten zullen kosten. Zelf snel nieuw kant en klare graszoden kopen? Deze zijn vers gesneden van het land.