grasmatGrasmat: de ideale wijze op grote hoeveelheden gras geleverd te krijgen. Gras dat u bij een graskweker afneemt wordt vaak geleverd per m2 in matten van 250 centimeter van 40 centimeter breedte. Dit zorgt er voor dat de matten eenvoudig naast elkaar gelegd kunnen worden en er bovendien veel gras in één vrachtlading kan worden meegenomen. Op één pallet past namelijk 60 m2 gras wanneer u de matten bij Topgazon afneemt. Ideaal dus als u een groot grasveld wilt aan (laten) leggen. De grasmatten worden vers van het land gesneden en het gras wordt zo snel mogelijk geleverd door de uitstekende transporteur. Topgazon verkoopt matten die geschikt zijn voor zowel speelgazons als voor siergazons. U bepaalt door het gepleegde onderhoud zelf de gewenste uitstraling van het gras. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Grasmat kopen

De grasmat  wordt geleverd in Speelgazon, Premium speelgazon en Natuur kwaliteit grasmatten. Het gras dat wij in matten leveren, is verkrijgbaar in Speelgazon en Premium Speelgazon kwaliteit. Beide matten zijn van hoge kwaliteit doordat ze organisch gekweekt zijn en zo op natuurlijke wijze tot prachtig gras zijn uitgegroeid. Hierbij houdt Topgazon rekening met het milieu door organisch onderhoud te plegen op de matten gras die op de kweekvelden liggen. Het onderscheid tussen beide kwaliteiten zit hem in het feit dat de Premium+ matten nog langer liggen en hierdoor voller, steviger, beter geworteld en meer grasplantjes per m2 bezitten. Dit is dus de meest geschikte keuze als u alleen met het beste gras van Drentse bodem genoegen neemt.

Groene gasmat bestellen

Alles voor het onderhoud van matten gras verkrijgbaar bij Topgazon heeft organische onderhoudsproducten ontwikkeld, zoals gazonkalk en bemesting. Deze zijn perfect te gebruiken bij het onderhouden van uw matten gras. In alle gevallen kunt u gebruik maken van onze bodemservice. Dat houdt in dat wij vrijblijvend een door uw aangeleverd grondmonster analyseren op basis van onze gazonkalk en bemesting. Zo weet u zeker dat uw grond geschikt is voor het leggen van onze matten gras. Kijk voor meer informatie in onze grasmatten webshop of bezoek onze contactpagina.