Grasmatten

grasmattenGrasmatten en de beste grasmat is de groene grasbegroeiing van de bovengrond die kant-en-klaar geleverd kunnen worden. Het grote voordeel van deze vorm van gras is dat deze snel en gemakkelijk kan worden aangelegd door middel van het naast elkaar plaatsen van graszoden. Hierdoor kan de ondergrond drie weken na het aanleggen al volop in gebruik worden genomen. Bij het zaaien van graszaad is het maar de vraag of het een mooi egaal grasveld oplevert, waarbij het vertrappen, een fikse regenbui of vogels die het graszaad opeten een grote problemen kunnen zijn. Het duurt doorgaans 18 weken voordat u het ingezaaide grasveld in gebruik kunt nemen, waarbij u bovendien veel meer kans hebt op het voorkomen van onkruid in uw gazon. De grasmatten van Topgazon zijn speciaal gekweekt, waardoor ze geschikt zijn voor vele doeleinden. Daarbij is vooral rekening gehouden met een goede dichtheid van het gras. Hierdoor heeft onkruid geen kans om zich in de grasmat te mengen.

Soorten grasmatten

Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik kan er gekozen worden voor verschillende soorten grasmatten. Zo kan er gekozen worden voor de Speelgazon kwaliteit grasmat, indien de grasmat intensief gebruikt wordt (bijvoorbeeld om te sporten). Wanneer het gras voor de sier is kan er gekozen worden voor siergras, de Premium kwaliteit grasmat. Tenslotte zijn er ook grassoorten die vooral goed groeien in schaduwrijke omgevingen, het zogeheten schaduwgras. Topgazon kan u deskundig advies geven bij de keuze van uw grasmat.

Grasmatten kopen

Koop uw grasmatten bij een kweker Voor de beste grasmatten kunt u het beste direct bij een graskweker kopen. Niet alleen zijn de grasmatten daar voordeliger dan bij een tuincentrum. Ze zijn daarnaast ook altijd prachtig van kleur en bovendien zijn ze snel geleverd en gelegd. (hoe snel?) Wij kweken al meer dan 10 jaar grasmatten vanuit het mooie Drentse plaatsje Nooitgedacht (in de buurt van Borger en Assen). Topgazon kan u op basis van veel praktijkervaring deskundig advies verlenen bij de keuze van uw grasmat. Zo bent u gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit ondergrond voor de doeleinden die u voor ogen heeft. Ook voor vragen over het aanleggen van een grasmat of de onderhoud van uw grasmat bent u bij ons aan het juiste adres. De grasmatten van Topgazon worden door de kwaliteit en veelzijdigheid verkocht aan particulieren, hoveniers en tuincentra.

Kwaliteit grasmatten

De grasmatten die u bij ons koopt zijn van de allerhoogste kwaliteit. Wij kweken namelijk met passie en hebben veel oog voor kwaliteit. Zo kweken wij in, tegenstelling tot veel andere graskwekers, bewust het gras zonder gebruik te maken van netten. Deze netten worden gebruikt om de graszoden snel stevig te maken zodat de graszoden sneller geoogst kunnen worden. Wij doen dit niet. Omdat wij alleen graszoden van de allerhoogste kwaliteit verkopen, oogsten we slechts één keer per jaar. Ons gras krijgt dan ook alle tijd om uit zichzelf stevig te worden zodat u straks de perfect gazon krijgt. Bij Topgazon bestelt u de grasmatten voordelig. U kunt ervoor kiezen om deze af te komen halen of om deze te laten bezorgen. Voor het bezorgen van de grasmat brengen wij bezorgkosten in rekening. Via de berekeningstool kunt u meteen zien wat de kosten voor uw bestelling zijn.

Afmetingen van de grasmatten

Grasmatten kunt u bij ons bestellen per vierkante meter. De rollen zijn 40 bij 250 centimeter. Ook kunt u blokzoden van 30 bij 30 centimeter bestellen. Dit kan bij een afname van 1000 vierkante meter of meer. Voor meer informatie over de blokzoden en groen gras kunt u altijd contact met ons opnemen.

Grasmatten bestellen

Grasmatten bestellen kunt hier bij ons online doen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze grasmatten? U kunt altijd contact opnemen met Topgazon. Betalingen van al onze producten gaan via iDEAL. Een veilig en betrouwbaar betalingssysteem voor uw aankopen via internet.