Grasrollen

grasrollenGrasrollen: afmetingen en kenmerken. Bij de graskweker bestelde graszoden krijgt u vaak thuisbezorgd in grasrollen. De grasrol is bij Topgazon 250 centimeter lang en 40 centimeter breed en hebben hierdoor het voordeel dat ze snel en eenvoudig naast elkaar gelegd kunnen worden. De grasrollen worden vers van het land gesneden en opgestapeld op een pallet. Op één pallet passen 60 m2 grasrollen en dit zorgt er voor dat grote hoeveelheden vierkante meters in één vrachtlading kunnen worden meegenomen. Bij Topgazon kunt u Speelgazon, Premium en Natuur graszoden afnemen, het onderscheid tussen beide graszoden zit hem in de tijd dat deze op het kweekveld heeft gelegen. De Premium grasrollen en Natuur graszoden liggen namelijk minimaal een jaar en zijn hierdoor nog voller en steviger.

Grasrollen leggen

Het (laten) leggen van graszoden. Wilt u van alle gemakken worden voorzien, dan kan Topgazon vanwege de uitstekende samenwerking met diverse hoveniers de grasrol bij u aan laten leggen. Heeft u de tijd en daarnaast groene vingers dan is zelf aanleggen van de graszoden een goede keuze. Aangezien u het graszoden voor vele jaren in uw gazon legt en verzekerd wilt zijn van een prachtig resultaat is het aan te raden hiervoor de tijd te nemen. Op de onze website hebben wij een volledige ‘handleiding graszoden leggen’ klaar die u stap voor stap kan helpen bij het leggen van de grasrol. Wilt u daarnaast gebruik maken van onze gratis en vrijblijvende bodemservice, dan kunt u ons een grondmonster van uw tuin opsturen, die wij op basis van onze onderhoudsproducten analyseren en hiervan rapport uitbrengen. Zo weet u zeker dat uw grasrol op een goede ondergrond worden gelegd.

Grasrollen kopen en onderhoud

Alles voor het onderhoud van grasrollen bij Topgazon verkrijgbaar. Topgazon onderhoud al tien jaar kweekvelden en adviseert klanten bij het in topconditie houden van graszoden en grasrollen. Topgazon heeft een snel en effectief werkende organische plantenvoeding voor graszoden op de markt gebracht. Dit onderhoudsproduct houd zo op organische wijze uw grasmat in een prachtige staat. Neem een kijkje in onze online gras webshop voor ons volledige aanbod.