Premium speelgazon

2,75 per m²

Natuurzoden

3,15 per m²

Grasrollen: afmetingen en kenmerken.

Bij de graskweker bestelde graszoden krijgt u vaak thuisbezorgd in grasrollen. De grasrol is bij Topgazon 250 centimeter lang en 40 centimeter breed en hebben hierdoor het voordeel dat ze snel en eenvoudig naast elkaar gelegd kunnen worden. De grasrollen worden vers van het land gesneden en opgestapeld op een pallet.

Op één pallet passen 60 m2 grasrollen en dit zorgt er voor dat grote hoeveelheden vierkante meters in één vrachtlading kunnen worden meegenomen. Bij ons kan je Speelgazon, Premium en Natuur graszoden afnemen, het onderscheid tussen beide graszoden zit hem in de tijd dat deze op het kweekveld heeft gelegen. De Premium grasrollen en Natuur graszoden liggen namelijk minimaal een jaar en zijn hierdoor nog voller en steviger.

Grasrollen leggen

Wil je van alle gemakken worden voorzien, dan kan Topgazon vanwege de uitstekende samenwerking met diverse hoveniers de grasrollen bij je aan laten leggen. Heb je de tijd en daarnaast groene vingers dan is zelf aanleggen van de graszoden een goede keuze. Aangezien je de grasrollen voor vele jaren in je gazon legt en verzekerd wilt zijn van een prachtig resultaat is het aan te raden hiervoor de tijd te nemen.

Wij hebben een volledige ‘handleiding graszoden leggen’ klaar die je stap voor stap kan helpen bij het leggen van de grasrollen. 

Grasrollen kopen en onderhoud

Alles voor het onderhoud van grasrollen bij Topgazon verkrijgbaar. Topgazon onderhoud al tien jaar kweekvelden en adviseert klanten bij het in topconditie houden van graszoden en grasrollen. Topgazon heeft een snel en effectief werkende organische plantenvoeding voor graszoden op de markt gebracht. Dit onderhoudsproduct houd zo op organische wijze uw grasmat in een prachtige staat. Neem een kijkje in onze online gras webshop voor ons volledige aanbod.