Graszode kopen

graszodeDe graszode van Topgazon, is een van de beste graszoden die als gazon kant-en-klaar in een speelgazon of ander soort sportveld kan worden aangelegd. Door speciale graskwekers wordt de graszode op kweekvelden gekweekt tot het een stevig en vol geheel is. Topgazon levert de graszode per m2 in rollen van 250 centimeter lang en 40 centimeter breed. Op de wereldwijd befaamde Drentse graskweekvelden krijgt de graszode alle tijd om tot een prachtig natuurlijk product te groeien. Hierbij worden de grasvelden op organische wijze onderhouden. Zowel de Premium als de Natuur graszoden die Topgazon aanbiedt zijn geschikt voor speel- of siergazons.

Voordelen graszode aanleg

Voordelen leggen van grasmatten ten opzichte van gras zaaien. Bij de aanleg van een grasveld heeft u de keuze tussen het (laten) leggen van graszoden, of het inzaaien van gras door middel van het strooien van graszaden. Hieronder geven wij een overzicht van de voordelen die graszoden kunnen bieden:

  • Een graszode is eenvoudig gelegd. Door middel van de handleiding die wij op de www.topgazon.nl website hebben staan, bent u verzekerd van een mooi resultaat.
  • Graszoden geven minder kans op onkruid, doordat deze vanuit zichzelf al vol is gegroeid met grasplantjes. Hierdoor heeft onkruid minder kans gehad om zich ertussen te nestelen.
  • Graszoden geven een veel grotere kans op een gelijkmatig en mooi resultaat. Bij het strooien van graszaad is er de kans dat er zich onregelmatigheden voordoen in het grasperk. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld hongerige vogels die het zaad opeten het resultaat bederven.
  • Graszoden zijn na het leggen veel sneller te betreden.
  • Binnen drie weken kan het gazon al volledig benut worden.

Bij het strooien van graszaad moet rekening gehouden worden met een periode van drie maanden.

Voordelig Natuur Graszoden en Premium Speelgazon kwaliteit graszoden kopen bij Topgazon erg voordelig. Deze kunnen bovendien voordelig en snel bij u thuis afgeleverd worden. Daarnaast kunt u alles voor het onderhoud van de graszode bij ons in de webshop vinden. Heeft u vragen? Stuur ons dan gerust een mail of bel onze klantenservice.