Natuurzoden

2,40 per m²

Vul het aantal m² in:

Categorie:

Onze Natuur graszoden zijn de beste keuze voor de milieubewuste consument. Deze natuurlijke graszoden worden namelijk op een ecologisch verantwoorde manier gekweekt. Zo wordt er gebruik gemaakt van organische (natuurlijke) meststoffen bij het kweekproces en wordt er minimaal gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen. Op deze manier wordt een speel- of siergazon gerealiseerd van een prachtig hoogwaardige en natuurlijke kwaliteit!

Natuurlijk gekweekt

Tijdens het kweekproces van onze natuurzoden wordt er gebruik gemaakt van organische meststoffen, om een zo natuurlijk mogelijk effect te behalen. Zo krijgt u een prachtige grasmat en bent u nog milieubewust bezig ook! Doordat er minimaal gebruik wordt gemaakt van bestrijdingsmiddelen kunt u in onze natuurzoden wel eerder een onkruidplantje of bloemetje aantreffen.

Natuur graszoden kopen

Onze Natuur graszoden graskwaliteit kunt u voordelig bestellen. De natuurlijke kwaliteit graszoden vallen onder de Natuur kwaliteitsklasse. Deze graszoden hebben meer dan een jaar de tijd gehad om te rijpen tot een natuurlijk stevige grasmat. Betere natuur graszoden dan dit vindt u nergens anders! Al jaren kweken en leveren wij de beste graszoden van Nederland. Zo bent u als klant verzekerd van de allerbeste grasmat.

Standaard leverdagen van graszoden:

  • dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • * zaterdag in overleg (bellen voor een afspraak)

Mocht u hiervan gebruik willen maken dan vragen wij u een afleverdatum te kiezen in het bestelproces.
Van maandag t/m zaterdag kunt u uw graszoden op afspraak komen ophalen. Op zondag zijn wij gesloten

Andere suggesties…