Premium speelgazon

2,00 per m²

Vul het aantal m² in:

Categorie:
Onze Premium Speelgazon graszoden zijn de perfecte graszoden voor een nieuw, groen grasgazon. Deze graszoden zijn met alle zorg gekweekt door één van Nederlands beste graszodentelers! De Premium graszoden zijn daarnaast ook voller en steviger. Ze hebben namelijk meer grasplantjes per vierkante meter én hebben een beter ontwikkelde wortelstructuur! Zo heeft u een sier- of speelgazon van de allerhoogste graskwaliteit!

Premium graskwaliteit

Onze Premium Speelgazon graszoden zijn van de allerhoogste kwaliteit. Het verschil met de Speelgazon graszoden zit hem in de wortelstructuur. Omdat de Premium graszoden een langere tijd heeft gekregen om op de kweekvelden te rijpen, is de wortelstructuur beter ontwikkeld, waardoor de graszoden voller én steviger zijn.

De beste kwaliteit door jarenlange ervaring

De premium speelgazon graszoden staan bekent om de hoogste graskwaliteit. Deze A klasse graszoden zijn door Topgazon verkregen door jarenlange ervaring, natuurlijke selectie en de samenstelling van het graszaad. Met als resultaat: een supersterke en mooie grasmat. Betere graszoden dan dit vindt u nergens anders! Al jaren kweken en leveren wij de beste graszoden van Nederland. Zo bent u als klant verzekerd van de allerbeste grasmat.

Standaard leverdagen van graszoden:

  • dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • * zaterdag in overleg (bellen voor een afspraak)

Mocht u hiervan gebruik willen maken dan vragen wij u een afleverdatum te kiezen in het bestelproces.
Van maandag t/m zaterdag kunt u uw graszoden op afspraak komen ophalen. Op zondag zijn wij gesloten

Andere suggesties…