Graszoden bezorgservice

Graszoden laten bezorgen is wel zo gemakkelijk. Het bespaard je het in- en uitladen van een aanhanger als je die al tot je beschikking hebt. Omdat het zo’n gedoe is hebben wij ook gewoon een bezorgservice. 

Wij hebben al jaren een goede samenwerking met onze transporteur en veel klanten maken hier dan ook dankbaar gebruik van. De bezorgkosten zijn afhankelijk van je woonplaats en het aantal pallets. Hoe meer vierkante meters gras je besteld, hoe meer pallets er nodig zijn. Wel wordt de prijs per pallet goedkoper. 

Bekijk hier onze bezorgkosten

Graszoden bezorgen

Eenvoudig grote oppervlakten graszoden laten bezorgen. Topgazon bezorgt graszoden per m2 in rollen van 250 centimeter lengte en 40 centimeter breedte. Hierdoor zijn ze gemakkelijk uit te rollen en naast elkaar te leggen. Op een pallet passen 60 van deze rollen. Daarom kunnen wij vele honderden vierkante meters in één rit bezorgen. Ideaal dus als je grote oppervlakten graszoden wilt laten bezorgen. Mocht je dichtbij onze vestiging in Nooitgedacht (nabij Assen en Borger) wonen dan kan je er ook voor kiezen om de bestelling zelf af te halen. Zorg er dan wel voor dat je geschikt vervoer hebt om zo boetes of onveilige situaties te voorkomen. Je kunt het beste een afspraak met ons maken wanneer je de graszoden komt ophalen.

Graszoden bezorgservice

Je kunt je nieuwe graszoden eenvoudig laten bezorgen. Heb je vragen over het laten bezorgen van onze producten, neem dan contact met onze klantenservice op via de mail of telefoon. Wij staan je graag bij met advies!