Graszoden bezorgen

graszoden bezorgenGraszoden bezorgen de eenvoudigste wijze om graszoden bij u thuis te krijgen, is door deze te laten bezorgen. Veel van de klanten van Topgazon maken dan ook gebruik van onze bezorgservice. Al jaren hebben wij een goede samenwerking met onze transporteur en zij bezorgen onze graszoden dan ook met veel plezier. Op hun kunt u bovendien gemakkelijk de status van uw bestelling bekijken. De graszoden worden vers van het land gesneden en zo snel mogelijk op transport gedaan, zodat u altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit gras. Op onze website hebben wij een gemakkelijke berekeningstool, waarbij u direct de kosten kunt bereken voor de graszoden en overige producten die wij bij u bezorgen.

Graszoden bezorgen

Eenvoudig grote oppervlakten graszoden laten bezorgen. Topgazon bezorgt graszoden per m2 in rollen van 250 centimeter lengte en 40 centimeter breedte. Hierdoor zijn ze gemakkelijk uit te rollen en naast elkaar te leggen. Op een pallet passen 60 van deze rollen. Daarom kunnen wij vele honderden vierkante meters in één rit bezorgen. Ideaal dus als u grote oppervlakten graszoden wilt laten bezorgen. Mocht u dichtbij onze vestiging in Nooitgedacht (nabij Assen en Borger) wonen dan kunt u er ook voor kiezen om de bestelling zelf af te halen. Zorg er dan wel voor dat u geschikt vervoer heeft om zo boetes of onveilige situaties te voorkomen. U kunt het beste een afspraak met ons maken wanneer u de graszoden komt ophalen.

Graszoden bezorgservice

U kunt uw nieuwe graszoden eenvoudig laten bezorgen. Heeft u vragen over het laten bezorgen van onze producten, neem dan contact met onze klantenservice op via de mail of telefoon. Wij staan u graag bij met advies!