De beste graszoden kopen

graszoden kopenGraszoden kopen? Bij het kopen van graszoden komen enkele zaken kijken, hieronder geeft Topgazon een korte opsommingen van de aspecten waar u rekening mee dient te houden:

Voor welk gebruik moeten uw graszoden geschikt zijn en welke uitstraling wilt u uw graszoden geven? Hoeveel onderhoud bent u bereid aan uw graszoden te besteden? Wilt u de graszoden zelf leggen of laten leggen?Wat is het budget waarvoor de graszoden gekocht kunnen worden?

Graszoden kopen: let op gewenst gebruik, uitstraling en bijbehorend onderhoud. U kunt bij graskwekers diverse soorten graszoden kopen, die vaak elk weer hun eigen ideale gebruik hebben. Zo zijn er graszoden voor speelgazons, siergazons, schaduwgazons en speciale graszoden voor sportvelden. Bij Topgazon kunt u graszoden kopen die zowel voor speel- als voor siergazons geschikt zijn. Hierbij is het belangrijk hoe (en hoe intensief) u uw graszoden onderhoud. Wilt u een degelijk speelgazon? Dan kunt u het gras langer laten groeien (4 centimeter) en hoeft u minder vaak te maaien (ongeveer 1 keer per week in het groeiseizoen). Wilt u de prachtige uitstraling van een siergazon? Dan dient u het gras kort te houden (2 á 2,5 centimeter) en tweemaal per tien dagen te maaien. Dit zijn zeker belangrijke zaken om rekening mee te houden bij het kopen van graszoden.

Graszoden kopen en het aanleggen

Bepaal bij het graszoden kopen of u ze zelf legt of laat leggen. Heeft u groene vingers en tijd beschikbaar? Dan kunt u er voor kiezen graszoden te kopen en deze vervolgens zelf te leggen. Op onze website hebben wij een handige handleiding staan die u stap voor stap helpt bij het aanleggen van een prachtige grasmat. Wilt u liever volledig ontlast worden? Dan kunt u graszoden kopen en besluiten deze te laten aanleggen. Door de samenwerking met enkele uitstekende hoveniers kan Topgazon u hier prima mee helpen. De keuze is aan u!

Goedkope graszoden kopen

Niet onbelangrijk bij het kopen van graszoden: het beschikbare budget. Bij Topgazon kunt u voordelig Premium graszoden kopen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor onze Natuur graszoden. Dit zijn de allerbeste graszoden die wij beschikbaar hebben en heeft meer dan een jaar op onze kweekvelden gelegen en is hierdoor nog steviger en voller dan de Premium graszoden kwaliteit.