graszoden odoornGraszoden Odoorn; Bent u vanuit het Drentse Odoorn op zoek naar voordelige graszoden van de hoogste kwaliteit? In Drenthe is graskweken een echt ambacht en worden ’s werelds beste graszoden gekweekt. Topgazon levert al tien jaar een bijdrage aan deze goede reputatie. Wij leveren dan ook graszoden aan hoveniers, tuincentra en particulieren in de gehele BeNeLux en (ver) daarbuiten. Graag zouden wij u als lokale klant uit Odoorn willen verwelkomen! Onze graszoden worden op ecologisch verantwoorde wijze onderhouden. Zo kunnen wij u in Odoorn de beste kwaliteit natuurlijke graszoden aanbieden. Naast graszoden verkopen wij ook allerlei onderhoudsproducten zoals organische gazonkalk en organische plantenvoeding. Deze producten zijn uitermate geschikt om uw graszoden in Odoorn in optimale conditie te houden. Neem een kijkje in onze online winkel voor al deze producten die eenvoudig mee te leveren zijn bij uw bestelling graszoden!

Graszoden Odoorn

Speelgazon, Premium Speelgazon en Natuur kwaliteit graszoden snel en voordelig geleverd aan u in Odoorn. Onze Speelgazon en Premium Speelgazon kwaliteit graszoden worden getransporteerd door onze partner. Door middel van een track en trace systeem kunt u op de hoogte blijven van de status van uw bestelling onderweg naar Odoorn. Natuurlijk kunt u, wanneer u geschikt vervoer heeft, ook de bestelling vanuit Odoorn bij ons af komen halen. Let hierbij op het maximale laadgewicht om boetes en onveilige verkeerssituaties te voorkomen. Zowel onze Speelgazon als Premium Speelgazon en Natuur graszoden zijn geschikt voor speel- en siergazons. Vraag ons gerust naar de beste graszodenkeuze in uw geval! Het verschil tussen beide graszoden zit hem in de tijd waarin zij op onze kweekvelden de tijd hebben gekregen om te rijpen. De Premium Speelgazon en de Natuur kwaliteit graszoden hebben minimaal een jaar gelegen en zijn hierdoor nog steviger en voller dan onze Premium kwaliteit graszoden.

Graszoden kopen in Odoorn

Goedkope graszoden kopen in Odoorn? Dat kan zeer voordelig. Gratis bodemservice en handleiding graszoden leggen voor u in Odoorn. Wilt u weten of uw tuinaarde geschikt is voor het leggen van graszoden? Dan kunt u kosteloos gebruik maken van de Topgazon bodemservice. Kijk op onze contactpagina en stuur ons vanuit Odoorn een grondmonster toe en wij brengen vervolgens een analyserapport aan u uit. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit ondergrond voor de graszoden. Als u in Odoorn zelf aan de slag wilt gaan met het leggen van graszoden dan kunt u onze handleiding graszoden leggen raadplegen. Hierin staat eenvoudig en stap voor stap beschreven wat u moet doen voor de aanleg van een perfecte grasmat. Wilt u liever niet zelf aan de slag gaan? Wij brengen u in Odoorn graag in contact met deskundige hoveniers die het voor u kunnen doen. Wilt u direct graszoden bestellen? Of lees meer over online graszoden kopen.