Speelgazon kopen

speelgazonSpeelgazon; Een speelgazon is een grasmat die uitermate geschikt is voor intensief gebruik zoals: veelvuldig belopen en ravotten, en is daarbij ook geschikt om kinderen op te laten spelen. Het speelgazon kenmerkt zich doordat het over het algemeen niet erg kort gemaaid wordt (4,5 centimeter) en uit gras bestaat dat tegen een stootje kan. Het is zodoende ideaal om uw tuin een mooie groene uitstraling te geven en daarbij praktisch erg handig. Wanneer u een speelgazon aanlegt, is het van belang goed rekening te houden met de gewenste indeling. Zo kunt u vooral het toekomstige onderhoud (bijvoorbeeld de wekelijkse maaibeurt) zo eenvoudig mogelijk houden. Plaats planten en struiken daarom zoveel mogelijk aan de buitenranden van uw speelgazon. Wilt u toch begroeiing op uw gazon plaatsen? Kies er dan voor dit in zogenaamde ‘eilanden’’ te plaatsen. Deze eilanden (van meerdere struiken of planten bij elkaar) kunnen een mooi effect geven en zijn daarnaast relatief gemakkelijk te omzeilen met de grasmaaier.

Snel en eenvoudig kant en klare nieuwe graszoden kopen? Topgazon levert u voordelig een uitmuntend gazon. Al tien jaar levert Topgazon scherp geprijsde gazons van topkwaliteit! Wij leveren deze onder meer aan tuincentra, hoveniers en particulieren uit binnen- en buitenland. In het Drentse Nooitgedacht kweken wij het gras dat geschikt is voor een gazon op ambachtelijke wijze. Wij maken hierbij geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Zo is het gras dat u voor het door u gewenste gazon altijd natuurlijk stevig en prachtig groen. Deze graszoden leveren wij in rollen van 2,5 meter lengte bij 0,4 meter breedte. Op één pallet kunnen wij zodoende 60 m2 graszoden bij u afleveren. Wilt u direct berekenen wat de door u gewenste bestelling voor uw gazon gaat kosten? Maak gebruik van onze online berekeningstool en bekijk snel de kosten van de producten en de (eventuele) bezorgkosten. Wij leveren naast graszoden die geschikt zijn voor een speelgazon ook alle benodigdheden voor het jarenlang in goede conditie houden van uw grasmat. Kijk direct in onze online winkel voor het volledige aanbod van onder andere: gazonkalk en bemesting.

Speelgazon bestellen

Graszoden bestellen? Gratis bodemservice voor wanneer u een speelgazon wilt gaan aanleggen. Bent u van plan een schitterend speelgras aan te leggen en wilt u zeker zijn dat uw tuingrond geschikt is voor onze graszoden? Maak dan gratis gebruik van onze bodemservice! Stuur ons een grondmonster toe en wij analyseren het voor u. Hierover brengen wij rapport aan u uit, zodat u zeker weet hoe u uw grond in optimale staat kunt brengen voor de aanleg van een speelgazon. Onze contactgegevens staan op onze contactpagina. Wij zien uw grondmonster graag verschijnen! Mocht u nog vragen hebben over (het onderhouden van) uw speelgraszoden. Stuur ons gerust een mail of bel ons. Wij staan u graag te woord! Of lees meer over sportgazon en of schaduwgazon.