Groen gras; Zo groen heeft u gras nog nooit gezien. Wilt u prachtig mooi groen gras in uw gazon? Denk dan eens aan gras van de graskwekers uit Drenthe! Op de kweekvelden van Topgazon is het gras altijd groener dan bij de buren. Wij houden dit gras op geheel organische wijze groen. Al meer dan tien jaar dragen wij hiermee een steentje bij aan de uitmuntende reputatie die het groene Drentse gras wereldwijd heeft opgebouwd. Ons gras dat een mooi diepgroene kleur heeft, wordt vanwege de kwaliteit en veelzijdigheid aan zowel tuincentra, hoveniers en particulieren geleverd. Wij zijn dan ook erg trots op ons product en willen dan ook graag dat het gezien wordt! Gras dat u bij ons afneemt zal uw tuin dan ook een prachtige strook groen opleveren. Zo hoeft u er nooit meer over in te zitten of het gras groener is bij de buren.

Groen gras gazon

Groen gras gazon: Gras en alles om uw gras mooi groen te houden bij Topgazon. U kunt prachtig groen gras voor uw speel- of siergazon bij ons afnemen. U krijgt dit gras dan geleverd in groene stroken van 2,5 meter in lengte bij 0,4 meter in breedte. Wilt u de allerhoogste kwaliteit graszoden, dan kunt u bij ons de Premium kwaliteit kopen. Daarnaast kunt u ook artikelen kopen om uw gras prachtig groen te houden, zoals bemesting. Altijd scherp geprijsd en organisch, zo blijft u verzekerd van het voordeligste en gezondste groene gras. Neem een kijkje in onze Topgazon webshop om te kijken welke grasproducten wij in de aanbieding hebben.

Groene gras service

groen gras gazonGratis service om uw gras (lang) groen te houden.U kunt gebruik maken van onze service om u te laten informeren en bijstaan bij het leggen van een perfecte groene grasmat. Vooral onze bodemservice raden wij onze klanten aan om jarenlang van prachtig groen gras te kunnen genieten. Wij analyseren hierbij op basis van een door u toegestuurde grondmonster hoe u uw grond het beste kunt bemesten en bekalken. Wanneer u deze aanwijzingen uitvoert, bent u gegarandeerd van prachtig groen gras. Daarnaast kunt u een ‘handleiding graszoden leggen’ aantreffen op deze graszoden website. Zodat u zelf de mooiste groenstrook in uw tuin kunt aanleggen. Tenslotte staan we onze klanten graag te woord over het mooi groen houden van gras of over onze andere grasproducten. Neem hiervoor een kijkje op onze contactpagina.

Groen gras gazon bestellen en nieuwe graszoden

Bestel online nieuwe groene graszoden. Topgazon levert door heel Nederland de beste groenste grasmat. Graszoden bezorgen wij aan particulier en bedrijven. Het grootste voordeel voor u is dat u direct bij de graszodenteler bestel. Zo bent u ervan verzekerd dat u de goedkoopste graszodenprijs heeft gekregen. Wilt u direct nieuwe graszoden bestellen? Of lees meer over online de groenste graszoden kopen.

Open chat