Een nieuw gazon; Wanneer u een nieuwbouw huis gaat bewonen of wanneer u een verouderd grasveld bezit met veel onkruid en andere ongewenste zaken, kan het verstandig zijn een nieuw gazon te nemen. Graszoden zijn een uitstekende keuze wanneer u een nieuw gazon wilt aan (laten) leggen. Deze worden namelijk onkruidvrij geleverd en zijn na aanleg snel te betreden. Met onze gratis bodemservice en handleiding graszoden leggen, kunt u bij Topgazon alle benodigdheden krijgen om jarenlang van uw nieuwe gazon te kunnen genieten. Stuur ons een grondmonster toe en wij analyseren voor u graag of uw grond geschikt is voor onze graszoden. Op onze website kunt u onze handleiding vinden voor het leggen van graszoden, zodat u een perfect nieuw gazon kunt krijgen.

Nieuw gras gazon

Nieuw gazon: indeling en gebruik van belang. Voor u een nieuw gazon aanlegt, is het van belang om rekening te houden met een praktische indeling. Zo kunt u na aanleg het gazon gemakkelijk onderhouden bij bijvoorbeeld de wekelijkse maaibeurt. Zorg er daarom voor dat struiken en planten zo veel mogelijk aan de randen van het nieuwe gazon worden geplaatst. Mocht u toch struiken en planten op uw nieuwe gazon willen, dan is het handig deze in eilanden bij elkaar te plaatsen. Dit vereenvoudigd het onderhoud en kan een mooi effect geven. Daarnaast dient u rekening te houden met het gewenste gebruik van uw nieuwe gazon. Wilt u vooral een grasveld dat intensief gebruikt wilt worden? Kies dan voor een speelveld. Wilt u uw grasmat een prachtige uitstraling geven? Kies dan voor een sierveld. Topgazon kan u graszoden leveren die geschikt zijn voor beide doeleinden. Door het onderhoud van uw nieuw aangelegde gazon kunt u de uitstraling zelf bepalen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Nieuw gazon onderhouden

nieuw grasOnderhoud van een nieuw gazon: Topgazon heeft de vereiste producten. Als u een nieuw gazon jarenlang in goede conditie wilt houden, is het verstandig dit regelmatig te  bemesten met plantenvoeding. Topgazon heeft daarom een eigen lijn organische plantenvoeding ontwikkeld. Deze bestaan uit de meest geschikte bestanddelen voor een snelle en effectieve opname. Zo blijft u gazon jarenlang als nieuw.  Kijk in onze online gazon winkel om ons productaanbod te bekijken!

Open chat