Gratis handleiding graszoden leggen als extra service bij de geleverde grasmatten. Topgazon hecht veel waarde aan het leveren van goede gratis service aan hun klanten die grasmatten van ons afnemen. Wij doen dit om onze klanten te ontlasten en ervoor te zorgen dat onze producten zo goed mogelijk tot hun recht komen in de nieuwe omgeving. Voorbeelden van onze gratis service bij grasmatten is de gratis ‘handleiding graszoden leggen’ die wij op onze website beschikbaar hebben. Ideaal voor iedereen die gratis advies wil bij het leggen van grasmatten! Daarnaast hebben wij op onze site een gratis berekeningstool, zodat u snel kunt bekijken wat de kosten (inclusief bezorging) voor uw grasmatten zullen zijn. Zo komt u niet voor verassingen te staan. Bovendien heeft Topgazon ook gratis en vrijblijvend de bodemservice voor klanten voor grasmatten in het leven geroepen. Dit houdt in dat u gratis uw grond kunt laten analyseren door ons, zodat u zeker weet of uw grond geschikt is voor grasmatten. Hierdoor weet u zeker dat u lang van uw grasmatten kunt genieten. Wij leveren ook graag gratis advies aan klanten over de grasmatten en producten die wij leveren. Vraag ons daarom gerust naar de mogelijkheden voor uw tuin.

Niet gratis maar een goedkope prijs

Niet gratis, maar wel scherp geprijsde graszoden, gazonkalk en plantenvoeding. Kijk in onze graszoden webshop voor de scherp geprijsde producten die wij aanbieden. Bij de grasmatten is de hierboven genoemde gratis service van toepassing. Maar ook staan wij u graag gratis bij met advies over onze organische kalk en organische bemesting. Alle producten kunnen snel geleverd worden door onze transporteur, zodat u nooit lang op uw producten hoeft te wachten. U kunt voordelig Premium grasmatten met de daarbij horende gratis service afnemen. Daarnaast hebben wij ook een eigen lijn organische gazonkalk ontwikkeld en ook een eigen lijn organisch bemesting. Dit zijn uitstekende producten wanneer u uw grasmatten op een milieuvriendelijke en efficiënte wijze wilt onderhouden. Heeft u vragen over deze producten stuur ons dan een mail. Wij leveren u graag gratis en vrijblijvend advies. Voor alles voor het onderhouden en aanleggen van grasmatten bent u dus bij Topgazon aan het goede adres!

Gratis klantenservice

Gratis klantenservice bij de graszoden die Topgazon levert. Topgazon onderscheid zich van vele andere graskwekers en tuincentra vanwege de gratis service die wij bij onze graszoden en overige onderhoudsproducten leveren. Zo levert Topgazon een gratis bodemservice, hebben wij een gratis berekeningstool en hebben wij een gratis ‘handleiding graszoden leggen’ op onze website beschikbaar. Door deze gratis service geven wij klanten de kans om optimaal van de door hun bestelde graszoden te genieten. Vooral de bodemservice is geliefd bij onze klanten, doordat zij zich hierdoor kunnen verzekeren van een geschikte ondergrond voor hun graszoden. Door het opsturen van een grondmonster, kunnen wij een gratis rapport opstellen voor het in optimale conditie krijgen van de bodem voordat de graszoden gelegd worden. Ideaal wanneer u een lange tijd van uw graszoden wilt genieten.

Niet gratis wel goedkoop

graszoden leggen stap 6Helaas niet gratis, maar wel scherp geprijs zijn de graszoden bij Topgazon. Wij hebben zeer scherp geprijsde graszoden in de aanbieding, die wij leveren met de hierboven genoemde gratis service. De Premium graszoden kunt u bij ons al afnemen voor € 1,75 per m² en de Premium plus graszoden al voor € 1,90 per m². Wij raden aan om voor het (laten) leggen van onze graszoden gebruik te maken van onze gratis bodemservice. Hierdoor kunnen wij u meer zekerheid bieden over een jarenlang mooi resultaat. Beide graszoden onderscheiden zich van elkaar in de duur waarin ze op onze kweekvelden hebben gelegen. Door de langere liggingsduur (minimaal 1 jaar) zijn de Premium Plus graszoden nog steviger en beter geworteld. Wilt u een prachtig speel- of sierveld? Dan zijn onze Premium en Premium Plus graszoden een uitstekende keuze, wij geven u graag gratis advies over de beste graszoden voor in uw gazon.

Gratis bezorging onderhoudsproducten

Gratis bezorging van onze onderhoudsproducten bij bestelling graszoden U kunt eenvoudig en voordelig onderhoudsproducten met uw bestelling graszoden mee laten bezorgen. In veel gevallen is de bezorging dan gratis. Dit is ideaal als u in één bestelling klaar wilt zijn en uw grond in optimale conditie wilt brengen voor onze graszoden. De vrachtwagens van onze graszodentransporteur nemen gemakkelijk gazonkalk en bemesting met uw bestelling graszoden mee. Hoewel u dus wel voor deze producten betaald, is de bezorging gratis. Kijk direct in onze Topgazon winkel voor onze scherpe aanbiedingen. Direct graszoden bestellen? Lees meer over online graszoden kopen. Of download op deze volgende pagina de gratis handleiding graszoden leggen.